Loopbaan coaching

Loopbaan ontwikkeling voor professionals, ondernemers en zelfstandigen is een weg vol kansen, mogelijkheden en keuzes. Na ongeveer 8 weken kan je met vertrouwen een nieuwe stap  zetten.

Waar ga ik heen, wat wil ik echt.

Loopbaan ontwikkeling

Vanaf 1 augustus kunnen mensen een kortdurend traject aanvragen bij een loopbaanadviseur om zicht te krijgen op de arbeidsmarktkansen die er in deze recessie voor hen zijn.

Wat is een verstandige keuze en welke belemmeringen zijn er. Met een visie, over wie je bent en wat je wil, gaat het maken van bewuste keuzes makkelijker.

Een loopbaan ontwikkel traject bestaat uit onderzoek, experimenteren, reflectie, leren en actie.

Logo Adger Rood

RESULTATEN

NL Leert Door

De coronacrisis raakt veel werknemers en ZZP’ers. Bedrijven en ondernemingen zien de omzet dalen of vinden geen nieuwe opdrachten. “Er is kolossale schade aan de economie met twee kwartalen op rij met in totaal 10 procent krimp. Zelfs in de jaren dertig hebben we niet zo’n teruggang gezien.”

Voor veel mensen betekent dit onzekerheid over hun baan of inkomen. De arbeidsmarkt verandert en dat brengt onzekerheid met zich mee. Ontwikkel jezelf verder en blijf flexibel en vergroot je kansen. De overheid stelt 50 miljoen Euro subsidie ter beschikking voor loopbaanontwikkeling, om- en bijscholing. Met als doel dat jij deze crisis kan gebruiken om er beter uit te komen.

Structuur

Elke loopbaanontwikkeling kent een vaste structuur, zodat je weet waar je aan toe bent. Het proces en de structuur is een gegeven, de invulling bepaal jij en is maatwerk.

Wat is jouw situatie, wensen en mogelijkheden. Waar sta je in je leven, in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je herontdekt wat je werkelijk drijft, wat zijn je waarden en ook wat heb je (nog meer) te bieden.

Je krijgt een frisse en soms verrassende blik op je talenten, kernkwaliteiten, kennis, vaardigheden en ambities. Met dit inzicht gaan je aan de slag. Met deze kennis kun je volgende stap zetten. Je kunt bewustere keuzes maken vanuit je hernieuwde zelfbeeld. 

What’s Next? Je kan het!

Programma

De overheid wil dat werkend Nederland in beweging blijft. Iedereen die werkt of werk zoekt kan gebruik maken van een gratis ontwikkeladvies ter waarde van € 700.  Wat krijg je bij JIJLeertDoor.nl hiervoor?

(NU GRATIS!)

De Arbeidsmarktscan berekent je huidige en toekomstige kansen op de arbeidsmarkt. En de mogelijkheid om je huidige functie te vergelijken met andere beroepen. Een helder rapport met persoonlijke tips.

Vier coachingsessies waarin jouw vraag en doel centraal staat.

Elke sessie, elk contact evalueren we je voortgang en effectiviteit. Zijn we nog op de goede weg?

Een persoonlijke onlineomgeving waarin precies de juiste opdrachten staan. Ook  staan hier relevante artikelen, filmpjes en oefeningen.

En Wat Nog Meer?

Om je echt verder te helpen krijg je van mij nog een paar extra’s. Let op, niet elke adviseur of aanbieder geeft deze extra’s. 

E X T R A !

(NU GRATIS!)

Verplicht onderdeel van het ontwikkeladvies. Je krijgt hiermee inzicht in je huidige positie op de arbeidsmarkt. Ook wordt er een uitspraak gedaan over de verwachte kans op werk per regio en de arbeidskans over 5 jaar.

EXTRA!

Je krijgt van mij gratis een compleet talentprofiel. Je krijgt inzicht in de vijf hoofddimensies van je persoonlijkheid. En een talenten top-3. 

Van mij aan jou om je verder te helpen.

EXTRA!

Je krijgt van mij gratis een drijfveren test.

Wat is voor jou  belangrijk aan het werk en de werkomgeving. Wat past bij je.  Wat zijn  je sterkste en minder sterke drijfveren.

EXTRA!

Je krijgt van mij gratis toegang tot een uitgebreide bron aan arbeidsmarktinformatie.

Hiermee beschik je over een zeer innovatieve match tussen je profiel, beroepen en actuele vacatures.

Wil Je Nog Meer?

Soms heb je behoefte aan iets meer. Ook al is het Loopbaan Ontwikkel advies door de subsidie van NL Leert Door gratis.

O P T I E S !

(extra kosten!)

Extra kosten € 75,-

Een exclusief assessment met al meer dan 40.000 tevreden gebruikers. 
+ DeBrief sessie

(speciale prijs met korting van 50% alleen geldig in combinatie)
Extra kosten € 75,-

De Gallup Builder Profile-10 test is speciaal ontwikkeld voor ondernemers. Je wordt bewuster van je ondernemerstalenten en krijgt inzicht om succesvoller te zijn in  ondernemerschap.

+ Debrief sessie

(speciale prijs met korting van 50% alleen geldig in combinatie)
Extra kosten € 150,-

De Energy Leadership Index (ELI-360) is een uniek assessment waarmee leiders en ondernemers hun percepties, attitudes, gedragingen en algehele leiderschapskwaliteiten kunnen spiegelen.

+ DeBrief sessie

(super speciale korting van meer dan 50%. Deze prijs is alleen geldig als onderdeel van dit programma)

Over

Hoe werkt het?

( Hint-het is makkelijk! )

Wie je bent en waar je heen wil staat centraal. Jij bent uniek en dus is je coachingstraject maatwerk.  Oprecht en eerlijk.

We starten bij je vraag. Waar sta je en waar wil je heen. Wat is je doel.

Je krijgt nieuwe inzichten door testen, scans en eventueel een assessment en brengt deze in actie. 

Schrik niet als je uitzicht geweldig blijkt te zijn. Ik geloof in je!

Wat zeggen anderen?

Normaal staan hier testimonials en reviews van mensen net zoals jij. Aangezien deze dienst pas per 1 augustus is gestart lees je hier ‘oude’ berichten

Adger heeft mij goed geholpen om verder te komen in mijn carrière. Door goed te luisteren, samen te onderzoekentips wat nu daadwerkelijk mijn kwaliteiten zijn en wat voor soort persoon ik ben. Tijdens gesprekken zette hij mij aan tot nadenken en zaken van een andere kant te bekijken. Verder komt Adger rustig op mij over en heeft veel energie. En dat het gaat om zelf verantwoordelijk te nemen.
IT-professional
Adger is goed in echt luisteren en verbinden, voelt de situatie aan, en kan daardoor feedback geven vanuit het groter geheel. Hij treedt mensen open tegemoet en weet te motiveren. Hij stelt zich dienend op en leert je om zelf een horizon en doel te maken.
coördinator

In 8 weken een geweldig uitzicht!

Na het loopbaanontwikkeling traject kan je met vertrouwen een nieuwe stap zetten. 

augustus 16, 2020
Shares
× Hoe kan ik je helpen?