Over Adger

Over Adger

Coach Adger

Als gecertificeerd professional coach help ik professionals en ondernemers met het navigeren en ontdekken van een leven in vrijheid.

Ik ben je partner tijdens je zoektocht of persoonlijke ontwikkelingsreis.  Ik help je met het in kaart brengen van je visie en doel en zorg ervoor dat je aankomt waar je heen wilt. Ik stel  verdiepende vragen zodat je mogelijke obstakels identificeert en overwint en ik houd je op koers.

Tijdens je reis zorg ik met vertrouwen en energie voor een stevige en veilig haven op weg naar een geweldige verandering.

Adger heeft mij goed geholpen om verder te komen in mijn carrière. Door goed te luisteren, samen te onderzoeken wat nu daadwerkelijk mijn kwaliteiten zijn en wat voor soort persoon ik ben.
Jochem
Senior QA analist

Een op Een Coaching Sessies

Ik bied een persoonlijke coaching ervaring. 

Coaching is een partnerschap tussen jou en mij, waarbij een tot nadenken stemmend en creatief proces wordt gebruikt om je te inspireren en te motiveren om je persoonlijke en professionele potentieel te maximaliseren. Het coachingproces biedt: rotsvaste ondersteuning, buitengewone resultaten en blijvende verandering.

Mijn opleiding als gecertificeerd coach bij IPEC (Institute for Professional Excellence in Coaching) en ervaring stelt mij in staat om de meest geschikte aanpak te vinden. Maatwerk dat beloof ik.

Mijn Missie

Het is mijn missie om de grootste impact op het leven van anderen te hebben. Ik doe dat door ieders eigen passie, doel en potentieel te verbeteren. De meeste voldoening in leven krijg ik van mensen te ondersteunen en begeleiden in hun reis naar hun beste ik. Het leven is namelijk te kort om niet dagelijks te genieten.

Ik maak werk van jouw verandering en dus veranderen we jou en je (werk)omgeving.
Let’s uncover your life to be © 

Elk gesprek van waarde.

Coaching verbetert je persoonlijke en werkgerelateerde opvattingen en houding.

Oplossingsgerichte coaching is effectief is voor skills ontwikkeling, sterkere leiderschap vaardigheden en betere baanprestaties. Het heeft een positieve invloed op jouw doelgerichte zelfsturing.

Effect Coaching

Persoonlijke ontwikkeling

Wat wil jij veranderen in je werk of zoek je naar iets anders? Wat zijn je mogelijkheden en kansen nu, op dit moment. Welke stappen kun je nu zetten om dichter bij je doel te komen?

Tijdens onze samenwerking help ik je te ontdekken wat je echt wil en we ontwikkelen een plan om daar te komen. Ik sta je bij en geef je ruimte, zodat jij je weg kan vinden.

Je leert en ervaart dat onzekerheid of overweldiging overgaat in helderheid, focus, bewustwording en vertrouwen. Hierdoor opent zich de weg naar welvaart, succes en grotere persoonlijke impact.

We starten waar je nu bent en werken richting je eigen doelen. Effectief en doelgericht. Vaak zijn enkele gesprekken al voldoende. Ik houd je verantwoordelijk over je eigen acties, moedig je aan en sta je bij, indien nodig. En we vieren die momenten wanneer je obstakels hebt overwonnen. 

IK hoor graag van je!

Wil je meer informatie, neem dan vrijblijvend contact op. Je kunt ons bereiken via onderstaande contactgegevens of verstuur direct een berichtje via het formulier.

augustus 1, 2020
Shares
× Hoe kan ik je helpen?